Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mihmail çakmak
mihmail çakmak

SEV DEDİM Mİ BEN SANA

Yorum

SEV DEDİM Mİ BEN SANA

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

842

Okunma

SEV DEDİM Mİ BEN SANA


Gel de ben sev dedim mi ki ben beni bir kez sana
Nedendir kızgınlığın söyler misin sen bana
Sen gelmişte gönlümde kendine yer etmişsen
Orda kalmış bir daha çıkıp ta gitmemişsen
Benim bunda suçum ne şimdi söyle şimdi sen bana
Sevmekten başka bir şey veremem ki ben sana
Senin suçun değil mi gelip gönlüme girmek
Kızma bana sende sev bak ne güzelmiş sevmek
Mihmail Çakmak

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sev dedim mi ben sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev dedim mi ben sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEV DEDİM Mİ BEN SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.8.2018 17:16:20

Anlamıyla etkili ve sarsıcı şiir; çok ama çok güzel.
Gönlüne ve duygularına sağlık...
........................................ Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL