Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Beyzanur35
Beyzanur35

İçimde Gülşen,bitmez sanırdım

Yorum

İçimde Gülşen,bitmez sanırdım

( 8 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

1322

Okunma

İçimde Gülşen,bitmez sanırdım

İçimde Gülşen,bitmez sanırdım

İçimde Gülşen bitmez sanırdım

Ey Sığacık Kalesi,
Dile gel,
Dilin olsun,
Konuş.
Megaron Yunan evlerinde,
Yüzlece yıllık,toprak duvarlardan,
Gülşen adı çoktan silindi.
İçimde Gülşen bitmez sanırdım.

10.12.2013 /13.12.2013

Metin Tunçel

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

İçimde gülşen,bitmez sanırdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde gülşen,bitmez sanırdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimde Gülşen,bitmez sanırdım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
16.6.2018 07:50:51
Tebrikler şiire...
Beğendim...
simsiyah
simsiyah, @simsiyah1
7.6.2018 19:01:54
Bitmemiş şair
Bitse bu dizelerde ne işi vardı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL