Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Zuhal  Cansız
Zuhal Cansız

Veda Olsun

Yorum

Veda Olsun

( 7 kişi )

3

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

1377

Okunma

Veda Olsun

Veda Olsun

Sanki kollarını açmış çağırıyor evvelim,
Berraksa böyle ahirim,
Feda olsun gençliğim...
Buraya kadarsa şiirlerim,
Son satırlarıma dökülüyorsa hayallerim,
Ve son kez düşlerimi süslediyse gözlerin,
Feda olsun ömrüm tek sevdiğim,
Veda olsun bitmeyen şiirim...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Veda olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veda olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Veda Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAZGI_24
YAZGI_24 , @tekadam1
31.5.2018 16:14:27
MERHABA.
şiir bitmemiş ise veda söz konusu olmaz. olsa olsa insanın kendinden kaçması olur. biz gözlerimizi kapattığımızda dünya bizi görmüyor sanıyoruz. bazı anlarda zavallı kalıyoruz.
eyvallah...

YAZGI_24 tarafından 5/31/2018 4:19:03 PM zamanında düzenlenmiştir.
cu
cumhur, @cumhur
31.5.2018 14:58:21
Her veda bir feda aslında...Tebrikler.Saygılar...
sarikanarya907
sarikanarya907, @sarikanarya907
31.5.2018 03:06:49
Kardeşim eline diline yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL