Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kanatlı Tayf
Kanatlı Tayf

Bir gün

Yorum

Bir gün

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1452

Okunma

Bir gün

Bir gün







Bir gün doğarsın,
bir gün hayallerin gerçekleşir,
bir gün aşık olursun,
bir gün hayatın değişir,
bir gün hayatın mahvolur,
bir gün her şeyi unutursun
ve bir gün de ölürsün.

Tüm bunların hepsi bir günde gerçekleşir.
Bir günün anlamı ne?








Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
17.5.2018 15:53:55
İzmir'de Yunan işğaline karşı ilk kurşunu attıktan sonra şehit olan
HASAN TAHSİN''in Şehit olduğu gün...
Mekanı cennet olsun...
........................................ Saygı ve Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL