Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Faruk Başoğlu
Faruk Başoğlu

ÇIKAR GELİRİZ

Yorum

ÇIKAR GELİRİZ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

741

Okunma

ÇIKAR GELİRİZ


Rahmet müjdesidir kopan fırtına ,
Yırtılmış toprağa tohumu bırak.
Allah’a sığın da bakma ardına,
Zaferle mazluma bir muştu bırak.

Biz milletiz , hem de nasıl milletiz,
Hak deyince parlar, şimşek oluruz,
Tarih sayfam beyaz, ak pak tertemiz,
Şerden, kirden korkmaz meydan okuruz.

Anadan atadan yiğitlik gördük,
Vatan için canlar alır veririz,
Zalimin yoluna duvarlar ördük,
Çağ yakıp, çağ açıp çıkar geliriz.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çıkar geliriz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıkar geliriz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇIKAR GELİRİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL