(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bak (Gök Kubbe) kıpkızıl, yürekleri dağlıyor Bu işte bir hikmet var, yağmur gözlüm ağlıyor Haberleri geldikçe, yükselen feryatlar var Tüm evler (AY-YILDIZLI), gazi şehidimiz var.
İslam doğdu doğalı, böyle acı görmedi Şeytan iblis olalı, böyle çorap örmedi Devler tepişiyor bak, bak kardeşim iyi bak (KINALI KUZUM) şehit, her eve (AY-YILDIZ) tak.
(AFRİN YOLU) dumanlı, dağ dere tepe sisli Her (ŞEHİT-GAZİ) için, öç alınıyor misli Allah aşkına bir bak, Allah aşkı için bak En büyük bayrağı tak, güneş kadar bayrak tak.
Dünya hepten duyarsız, kafire bak kafire Hin vurdukça vurmakta, acımıyor safire Duamız sel olmuş bak, akıyor yüreklerden "Allah’ım Kurtar Bizi, Katil Şer Süreklerden..!"
şiir anlatımı akışı ve insanın yüreğine kıpır kıpır bir şeyler anlatıyor kutlarım şiir hayatınız da ve yaşamınız da daima başarılı günler sizinle olsun
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.