Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
S / ÂYE
S / ÂYE

ULAN OĞLUM

Yorum

ULAN OĞLUM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1068

Okunma

ULAN OĞLUM




Ulan oğlum inanma insanların lafına
İlk önce onlar geçer yalakalar safına

Herkes düşünür ama bir tek kendi cebini
Lan sormazlar mazluma, acının sebebini

Sana her gül verene sakın gülme, hârı var
Şahsından ya talebi ya da bir “çıkarı” var




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ulan oğlum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ulan oğlum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ULAN OĞLUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL