Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Selçuk İlhan  AYDI
Selçuk İlhan AYDI

NEDEN ?

Yorum

NEDEN ?

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1591

Okunma

NEDEN ?

Üşüyorum, hemde çok üşüyorum
Günahlarım her hilalin çıktığı yerde beliriyor
Geceler o güzel ve görkemli karanlığını serdiğinde
Günahlarım biraz daha acıtıyor beni

Güzel insanlar var ve onlar mutlu
Neden onlar gibi olamadım ben?
Gemilerin batmak istediği deniz varken
Neden ben onlara liman oldum

Sızlayan bir hicaz var kalbimde
Üşüyorum . . .

Çok garip, ne aşığım ne de kederli
Mutsuz olmak için hiç bir nedenim yokken
Neden bu kadar hüzünlü yüreğim
Neden şiirlerim hep acı, karanlık ve mutsuz




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL