Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Mesut Özünlü
Mesut Özünlü

ŞİİRLERİM MÜJDELER

Yorum

ŞİİRLERİM MÜJDELER

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

895

Okunma

ŞİİRLERİM MÜJDELER

Şiirlerim müjdeler, boynu bükük şiirlerim
Dizelerim, çiçeklerim, güllerim, beyitlerim
Bilirsiniz senelerdir bugünleri beklerim
Kutluyorum hepinizi, söz yurdunun titiz şairi
Bahri Sabancılar da takdir etti bugün sizi
Beğendiyse şayet Bahri Sabancılar da
Bilin ki herkes sizi beğenir demektir bu
Dostlar düşmanlar, yerliler yabancılar da
O hâlde bugün şiirler üşümemiştir
Yazanlar yazdadır, yazmayanlar ayazda.

Mesut ÖZÜNLÜ


Not: Bu şiir, şair dostum Bahri Sabancılar’ın facebook’ta bir şiirimi takdir edip beğenmesi üzerine kaleme alınmıştır.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiirlerim müjdeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirlerim müjdeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRLERİM MÜJDELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL