Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Özge Özgen
Özge Özgen

Esmer

Yorum

Esmer

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1053

Okunma

Esmer

Sende gidince,
Esmer bir yalnızlığı öptüm dudaklarından.
Çok zaman hüzün koktu ellerim.
Şimdi farkında değilsin,
Islanmıyorsun yağan yağmur da
Halbuki;
İçinde ki yangınlardan ben geçiyorum.
Ve ardıma bıraktığım bir acıyı,
dizlerim de uyutup,
gidişini izliyorum.
Sesim çıkmıyor.
Şimdi,
bir kaç mısranın üstünü karalıyorum
Her seferin’de
kamburu çıkmış yalnızlığım
sancılı bir akşam doğuyor ellerime.
Düşün ;
Sen benden giderken,
Üstü açık bir kadın vardı,
Ve çırılçıplak bir kalbin üstünde ayak izlerin.
Tıpkı bel kemiğine ihanet eden bir suçlu gibi.
Hiç silinmeyecek...


Özge Özgen







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Esmer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esmer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Esmer şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL