Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
rezzan sipahi
rezzan sipahi

ellerimi hiç bırakma

Yorum

ellerimi hiç bırakma

( 6 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

2156

Okunma

ellerimi hiç bırakma

ellerimi hiç bırakma

ne zaman,tökezleyecek olsam,
ne zaman,zorlansam ayakta durmakta,
korksam karanlıktan,
umutsuz yarınlardan,
mesafeler önemini yitirdi,
varlığın,hep güç verdi bana,
ellerimi,hiç bırakma olur mu...







emine rezzan sipahi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ellerimi hiç bırakma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerimi hiç bırakma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ellerimi hiç bırakma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
özer
özer, @ozer1
30.11.2017 09:04:54
bir tuttuğun zaman bırakmamak gerek..
uzat ellerini artık..
Şair kalemi
Şair kalemi, @sair-kalemi
29.11.2017 20:33:28
5 puan verdi
kısa ve özü güzel bir şiir
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL