Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
CAN-İ
CAN-İ

gözyaşı sesi...

Yorum

gözyaşı sesi...

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1546

Okunma

gözyaşı sesi...


bütün nefesim kesildi
şimdi sadece sen soluyorum...

dimdik ayaktaydım her zaman
ey içimi zabteden kadın
damarlarını kesiyorsun farkında olmadan
sen damarlarımı
duyamıyorum göz yaşlarını
ağlama ne olur
ben
ben galiba ölüyorum...

can-i

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözyaşı sesi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözyaşı sesi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözyaşı sesi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
21.11.2017 07:23:47
Duygu dolu Şiirinizi okuyarak haz duydum...
Şiirinizi Beğendim...
....................................... Bitmez selamlarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL