Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
S / ÂYE
S / ÂYE

BİLMİYORDUM

Yorum

BİLMİYORDUM

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

892

Okunma

BİLMİYORDUM

BİLMİYORDUM



Bilmiyordum, içinde sakladığın dünya
Bilmiyordum, içinde hüzün akan deryayı
Kışta gül açmaz ama sen açmasını bildin
Ne »kasırgada« ne de sonbaharda eğildin
Hayranım sana inan, takdirime şayansın
Ruhumda ve kalbimde ezeli yaşayansın
Sen gülzâra layıksın, işin ne mezarlarda
Kırmızı gül, satılmaz vallahi pazarlarda
Yeridir bağ, bahçeler, senin gibi bir gülün
Senden güzel gülü hiç olmadı bu bülbülün

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bilmiyordum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilmiyordum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLMİYORDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
24.10.2017 09:41:58
5 puan verdi
çok güzel bir güzelleme.
sevgili anlamlı bir dille tasvir edilmiş.
saygılar şair kardeşim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL