Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Duran çardak
Duran çardak

BU BÖYLE GİTMEZ!

Yorum

BU BÖYLE GİTMEZ!

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

887

Okunma

BU BÖYLE GİTMEZ!


Böyle gelmiş, böyle gider diyenler,
Bu alaca karanlık bitmez diyenler,
Umutlar tükendi bitti diyenler.
Bir ses duyacaklar gök gürleyecek.

Allah’a adanmış bütün yürekler,
Diyecekler bir ağızdan ‘’Allah’u Ekber’’
Yürekler coşacak, kalp titreyecek
Toprak çatlayacak yer inleyecek.

Er kişiler toplanacak meydana
Korkaklar kaçacak yer arayacak.

Bir ses ile titreyecek yürekler,
Bir ses ile birleşecek gönüller.
Nazlı yârim süzülürken göklerde
Yiğitler diz kırıp selam duracak.

‘’Ya Allah, Bismillah Allah’u Ekber’’
Toprak hain kanları ile sulanacak.
Şahit olacak melekler, ins, cins şahit olacak yer gök,
Dağ taş, şahit olacak. TURAN’a güneş doğacak..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu böyle gitmez! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu böyle gitmez! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU BÖYLE GİTMEZ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
15.9.2017 06:42:38
Şiir çok güzeldi, severek okudum ve haz duydum...
Kutlarım...
………....................................Saygı ve Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL