Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
patagon
patagon

kahramansız

Yorum

kahramansız

2

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

653

Okunma

kahramansız




gırtlak boyu korku esiyor duyuyorlar
kül geleni mültecileri kaç ülkenin

en ışık ağacın çiçeği dudakların görüyorum
gül kırmızısına karşıla geceyi
kıvrılır uyanırım belki şuracıkta

annemi soruyorlar su oldu diyorum
öpüyorum çiyli sabahı değişimsiz ritüel
kafa sallayan melodiler peşime yetim

peşin çalışıyor veresiyelerini unutanlar
vallahi ırkçılık değil inandıramıyorum
yüzümün demirleşen hatlarına uyuyan çocuğu
kuş kanadı sınırsız bulutlara

karanlık geliyor azman susmaların desibelinde
tül duvarlarına taş pekleşen
papatyalar diyarından bir kefenin beyaz saflığına
yoksa uyur dolanırdım kader bağına




0010

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kahramansız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahramansız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kahramansız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
12.7.2017 09:50:56
Tebrik ederim
Vaha Sahra
Vaha Sahra, @vaha-sahra
12.7.2017 00:18:24
sizin şiirlerinizde farkındalık ve çıplak yalnızlık öyle şık duruyor ki... susuyor insan!

dünyadan acının payını almış olanlar uzun uzun susuyor...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL