Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İbrahim Dalkılıç
İbrahim Dalkılıç

Seninle

Yorum

Seninle

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

662

Okunma

Seninle



Rüyamda gördüm seni
Serap sandım yüzünü
Ellerin ellerimde yürüyoruz
Seni bulunca dilim dolandı sevdama

Kalbim yüzünün mabedine döndü
Her yerde seni arıyorum
Sonra çıkıp sana geliyorum
Sen yoksun içim karanlık

Çıplak tenimde terin
Kır çiçekleri mor menekşeli
Sen gecemdesin, günlerim karanlık.
Seninle yaşıyor, seninle ölüyorum

Göğsüme sarıyorum sevda
Yollar sisli , yollar dumanlı
Dağlarda kar sesleri
Seninle yaşıyor, seninle ölüyorum.

İbrahim dalkılıç

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seninle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seninle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seninle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL