Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Özge Özgen
Özge Özgen

Kardelenler

Yorum

Kardelenler

( 4 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1011

Okunma

Kardelenler

Belki bir sabah
Göğsümden bir güvercin havalandır’da,
Şiirler uçurur
Yüreğinin mevsimlerine.
Sonra alyanaklı çocuklar
Düşer yüzüme.
Ve kardelenler"....

Özge Özgen

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kardelenler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardelenler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kardelenler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
10.3.2017 18:09:46

Şiirin yazılışı, konu seçilisi çok mükemmel....
İyi dileklerimle Kutlarım…

……………………………….. Saygı ve Selamlar…
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
10.3.2017 11:08:00
candan tebrikkkkkk
KalbiHazan
KalbiHazan, @kalbihazan
10.3.2017 09:59:39
5 puan verdi
Kardelenler baharin müjdecisi çocuklar saf ve temiz.anlamliydi.saygilarimla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL