Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yavuz ARSLAN
Yavuz ARSLAN

Sarıl Ruhuma

Yorum

Sarıl Ruhuma

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

816

Okunma

Sarıl Ruhuma

Geceleri uykusuzum
mahalindeki zabitlerden soruyorum seni
Kalbimin muhafizları yorgun dön gel sarıl ruhuma
Boynumda bir ur ayaklarımda pranga sensiz
Çiçekler küskün kuşlar kilitli kafeste
Sensiz yılların vebali Üzgün gözlerim
Sus pus oldum soluk aynalar karşısında

Bir heyula umutsuzca yalnızlığım
Özlüyorum heryer siyah bir sen var aydınlık
Rüyalarımda kopuyor sensiz tufan’ım
Halaskar’ım dön gel sarıl ruhuma

Bir çoban kavalında fısıldadın esen rüzgarla
Pervasızca çekip gittin bir hatıra bırakmadan
Bıçak gibi kestin ansızın rüyalarımı
Ne bir elveda nede bir hoşçakal bırakmadan ardından

Mahkeme kurulu kalbinin divanında
Yüreğim mahkum yargılanıyor firarinda
Ya mahpus et ya idam gözlerinde
Yada beraat ver dön gel sarıl ruhuma ...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sarıl ruhuma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarıl ruhuma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarıl Ruhuma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL