Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yavuz ARSLAN
Yavuz ARSLAN

Mecenne

Yorum

Mecenne

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1056

Okunma

Mecenne

Aşık sazı kalbine bağlar
Gam teline basar
Boyun büker ağlar
Aşkın gam yüküne dayanamaz mecenne
Derunidir karanlığın göğsünde uyumak
Göğe Salıncak kurup bulutlarla ağlamak
Bir damla süzülür aşkın çatısından
Penceresi alev alır tutuşur hasretin
Sinmistir can’lara yanan aşkın isi
Silememiş ateş yüreklerde kazılan isimleri
Yorgun düştü artık mecenne. .
Vurgun yedi ansızın siperlerde aşıklar
Düş’lerde İhtilal var şimdileri
Dört mevsim kuşatma altında sevdamız
Kalbimizin arka sokaklarında bastıramadık isyanları
Kan kırmızısı bir şafakta sürgün yedik hepimiz.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mecenne Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mecenne şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mecenne şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL