Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Bursali Doğan
Bursali Doğan

GÜZELİM

Yorum

GÜZELİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1241

Okunma

GÜZELİM

GÜZELİM
Öyle güzel baktın ki
Kahve rengi gözlerle
Sana sevdam yakışır
Gelirmisin gönüle
.
Uzaklarda kalma sen
Perçemledim gönlüme
Sana sevdam yakışır
Mühürledim günlüme
.
Göz yaşından uzak ol
Sevdalarım seninle
Sana mutluluk yakışır
Kahve rengi gözünde
.
Bu dünyada ayna sın
Gözlerim gözlerinde
Bakıp bakıp doyamam
Kahve rengi gözlere
.
Sevdalarım yolladım
Baktığım gözlerine
Kabul et gel artık
Kahve rengi gözlerle
.
doğan savcı 10 02 2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güzelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZELİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL