Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bursali Doğan
Bursali Doğan

AĞLIYORUM

Yorum

AĞLIYORUM

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

1284

Okunma

AĞLIYORUM

Ağlıyorum
Ağlıyor yüreğim farkındamısın
Sen yokken bu dünya haramdır bana
Yokluğun cehennem kimin umrunda
Sen daha kaçacak mısın
Bekledikçe hergün içim sızlıyor
Bukadar haksızlık insaf be CANIM
Döndürdün beni SABIR taşına
Çatlarsam mutlu olacakmısın
İnsafa gel artık üzme beni
Çektirdiğin çileyi alıver geri
Çileni çektikçe çekerim ama
Sevginle çağırda bağışla beni
bursalı doğan savcı 19 38 20 10 2016

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

2.0

33% (1)

Ağlıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL