Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
patagon
patagon

günahlar da vurulur

Yorum

günahlar da vurulur

1

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

1033

Okunma

günahlar da vurulur


seninle biz olmadık saçlarımızın sesini çalan rüzgarlı tepelerde
kilitlenen ellerde affedilir günahlar işlemeye halsiz
duvarlara adlar yazmasın bacası tüten diller
sağır ayaklar duymayacak -
- çok ölüm var yaşama çabanın günlüğünde
kahkahaya boğuyor işaret parmağın tabutunu siyahlayan geceyi
tenimde bin aklın fırça darbesi
günah yazmaz varsayımı yağmurun sonsuz sicimi
tohum kalıp düşülüyor toprağa iç cemre
sarmaşıkların hışırtılı baharında






0222

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Günahlar da vurulur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günahlar da vurulur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
günahlar da vurulur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL