Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gurelsurucu
gurelsurucu

kaçak rüzgarlar

Yorum

kaçak rüzgarlar

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

798

Okunma

kaçak rüzgarlar

XIX

ozanlar tınılarıyla buruşuklarını ve dertlerini örter
su/sarsın
susuyorsun meleğim
şu gümüş dikenli tel örgüleri içinde mavi gökkuşağının
kendi ateşinde, kavrulup katılaşmış kırmızı/beyaz etler gibi
ne seni tanır adressiz kaçak rüzgârlar
ne de ertelenmiş adressiz kül yığınlarını
şu en hızlı koşulardan arta/kalan yolların çığlıkları
ve boşuna tüketilmiş mavi rengi yalnızlığındaki uzaklıkları
peşinde, avuçlarımızı yaladığımız
o umutsuz sevdaların!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaçak rüzgarlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçak rüzgarlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kaçak rüzgarlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL