Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
CAN-İ
CAN-İ

ebva...

Yorum

ebva...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1364

Okunma

ebva...


kenetlenmiş
etek tutsa tel örgüler
kubbeden yağsa
mevzilenen kundaklar
donuk suratlar kesse soğukluğu
sıcaklığında el yazmanın
tarihi kabuğunda kesik
siyah bir yüzle
senetlenmiş...

can-i


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ebva... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ebva... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ebva... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL