Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
gurelsurucu
gurelsurucu

çakır mavi

Yorum

çakır mavi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

534

Okunma

çakır mavi

çakır mavi


bağlarını kopararak
yukarı saçılmış nazar boncuklarıdır bu deli yıldızlar
soyunarak halaylarına ıslık çalarsın
hayallerinin üstünde ay lekelerini yaladığın
bu çatlak hasret aynalarının
hadi bırak artık!
o sapsarı iplik keleplerini sökerek güneşin altun şişlerinden
şiire gömlek ütüle gök çarşaflardan
hele bir gör!
nazımın fiyonk taktığı huysuz su tozları bak!
hikmetinden sual eyleme
nasıl da öyle “sevdabulut” kesildiler
o bütün zamanları delen çakır mavi gözlerinde ranın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çakır mavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çakır mavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çakır mavi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL