Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurtoglu-ugur
kurtoglu-ugur

TÜRKÜ BİR KOR

Yorum

TÜRKÜ BİR KOR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

708

Okunma

TÜRKÜ BİR KOR

Kelimeler lal olmuş , eller bağlamada , notalar hisleri bağlamada.

Kifayetsiz kalsa da yürekler ,olumsuz ’siz’ler emanet sazlara.

Armoniye esir şelpeler , ova kavurmamış rüzgarı uyutmakta , gebe gün ,doğmamış yazlara.

Törenin okuduğu uzun hava , gençlerin üzerine yağdırmakta kan, gözyaşı .

Katıyor analar , çaresizliğin tohumlarını ; gönlünün sol yanına .

Tuza basıyor yara , ne çara , büyükçe nara.

Çağlasa mı , ağlasa mı , cesaretini kör kuyulara bağlasa mı ?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Türkü bir kor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Türkü bir kor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜRKÜ BİR KOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL