Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Turgay Parlakyıldız
Turgay Parlakyıldız

Vefasız Yarsa

Yorum

Vefasız Yarsa

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1063

Okunma

Vefasız Yarsa

Sadakat özde en, büyük cephane
Vefayı arama, vefasız yarda
Uzaklık bahane, kalbi kerhane
Zamanı harcama, vefasız yarda

Ardından bin bir tür, iş devirene
İşi bitip senden, yüz çevirene
Bir hokkabaz gibi, dil gevirene
Sevgiyi tarama vefasız yarda

Umut dolu günler, mazide kalır
Verilen sözlerde, ihanet olur
İhanet edenler, yorganı korur
Şerefi sınama, vefasız yarda

Kimi evli olur, kimisi bekar
Ateş saran teni, edebin tıkar
Edep ikrar yoksa, üstünü çıkar
Gönülü kınama vefasız yarda

Turgay çağlar durur, kahpe insana
Madem saygın yoksa, gönül lisana
Niyeti saf tutup, dürüst ol-sana
Haysiyet yoklama, vefasız yarda


Turgay Parlakyıldız

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vefasız yarsa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vefasız yarsa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vefasız Yarsa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL