Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hüseyin Gökmen
Hüseyin Gökmen

GRİ RÜYA

Yorum

GRİ RÜYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

GRİ RÜYA

GRİ RÜYA

Rüyamda bana emanet edilen bir bebeği kucağımda taşıyarak ıssız bir yolda yürüyordum. Her taraf griydi. Öyle bir sahiplenme hissiydi ki onu sımsıkı sarıyor, sanki gizliyor, bir daha kimseye vermek istemiyordum. Belki de çok uzaklara gitmek için çıkmıştım onunla yola, bilmiyorum. "Hiçbir zaman çocuk sahibi olmayacağım." diyen ben güzel bir rüyadan uyandığımda koca bir hayattan geriye avuçlarımdaki boşluğu fark ettim. Öyle bir boşluk ki, ne hayata boş vermişlik, ne umursamazlık hali, ne "olmadı çeker giderim uzaklara" nutku, ne kendime yetebilme düşüncesi, ne de attığım kahkahalar tutunabilirdi. Ben tıpkı yaşadığım gibi bir kuytuda yalnız ölücem galiba.


HÜSEYİN GÖKMEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gri rüya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gri rüya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GRİ RÜYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL