Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Saffettin  ÇETİN
Saffettin ÇETİN

ÖZLEM

Yorum

ÖZLEM

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

944

Okunma

ÖZLEM


Yitik bir cennetteyim sanki!
Umudum tükenmek üzere bu hazin dört duvarda,
Gecenin kör karanlığı bir hapishaneyi andırıyor.
Aç gözlerini fecirde uyanma vakti geliyor.
Harf harf, kelime kelime döksem içimi,
Darmaduman etti yığın olmuş insanların seçimi.
Durmadan yazsam adımı bir ağaca,
Sonsuz yakarış ve dua arasında,
Bulunduğum yer çok uzakken sana.
Mecnun Leyla’ya, Kerem Aslı’ya!
Hangisi oldumda takıldım sana
Bu ketum kuytularda!
Bulunduğum yer çok uzakken sana…

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZLEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL