Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Keskinsirke
Keskinsirke

SAHİ KİMSİN SEN

Yorum

SAHİ KİMSİN SEN

( 7 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1101

Okunma

SAHİ KİMSİN SEN

SAHİ KİMSİN SEN




Kaç ay oldu gidişin
Ne bir haber var ne de selam
Bu kadar mı koptuk birbirimizden
İki yabancı demeye varmıyor dilim
Neler oldu bize
Neden savrulduk böyle
Gelişin gibi sessizce oldu gidişinde
Unut deme bana
Hadi unut eğer varsa gücün
Kim bilir
Benim bilmediğim bir sebebi vardır gidişinin
Uzaklardan fark edemediğim sevgilin
Bana ne zaman ayır
Ne de yüreğinde yer
Vaktini yalnız onunla geçir
Adını koyamadığım bir sevdasın yüreğimde
Kimi zaman güldüğüm kimi zaman ağladığım
Tanımakta zorluk çekiyorum seni
Unutmak eğer kolay olsaydı
İsmini heceleyerek söylemezdi dilim
Kurduğum hayaller böyle yarım kalmaz
Her geçen gün
Bir başka boyutta bulmazdım kendimi
Şimdi yanımda olsaydın
Ellerini tutar sımsıkı sarılırdım sana
Son kezde olsa
Gözlerimi kapar öperdim dudaklarından ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Sahi kimsin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sahi kimsin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAHİ KİMSİN SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Birsel
Birsel, @birsel
24.6.2016 01:52:32
5 puan verdi
Seven yüreğin ayrılık acısı çekmesi kadar berbat birşey yoktur sanırsam. Hüzünlü mısralardı... Sitem kokan, ama ne olursa olsun unutulmayan sevda. Yürek sesinizi kutluyorum üstadım. Severek okudum şiirinizi. Beğenimi bırakıyorum gönül sesinize üstadım.

Saygılarımla
Muzaffer Deniz
Muzaffer Deniz, @muzafferdeniz
23.6.2016 21:44:06
5 puan verdi
bazen sevilenler cok acımasız olabiliyor
saygılarımla
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
23.6.2016 21:41:41
5 puan verdi
ayrılıgın isli kokusu düşmüş mısralara
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL