Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
OSMAN DİNDAR
OSMAN DİNDAR

HEMŞİRE

Yorum

HEMŞİRE

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1948

Okunma

HEMŞİRE


Hemşire hastanın her dem meleği
Parayla ödenmez gerçek emeği
Hasta için atar güzel yüreği
Tektir Allah’tan şifa dileği

Taburcu olunca hasta güler yüzü
Ne yüce hizmet artsın hep gücü
Her insan kaldırmaz bu ağır yükü
Hemşirelik insan hizmeti özü

Gece gündüz nöbet tutar başında
İğnesi ilacı koşar peşinde
Doğum ölüm yaşam hep düşünde
Ne kutsal görev işte hemşire

Osman Dindar/İst.12.05.2016

HEMŞİRELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hemşire Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hemşire şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEMŞİRE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nilüfer Sarp
Nilüfer Sarp, @nilufersarp
12.5.2016 20:42:20
5 puan verdi
Yürek sesiniz daim olsun kaleminize yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL