Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Meral Meri
Meral Meri

O Hiçbir Şey Demek İstemedi

Yorum

O Hiçbir Şey Demek İstemedi

0

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

946

Okunma

O Hiçbir Şey Demek İstemedi

O Hiçbir Şey Demek İstemedi
~
Seni üçüncü gökkuşağının altında bekleyeceğim.
Ama mavi patikalı yoldan gelmelisin bana;
Elinde turuncu çiçeklerin olmalı,
Sürgün edilmiş kalbinle bulmalısın beni.
Seni üçüncü gökkuşağının altında bekleyeceğim.
Ama önce denizaşırı yıldızları taşımalısın sevgine,
Birçok fırtına kopmalı o an yüreğinde,
Ve tümcelerin gizsiz,
Zihnin berrak,
Tomurcukların çay deminde olmalı.
Herhangi birinin ardından bakar gibi,
Öyle elinde mavi çiçeklerinle,
Ama yeşil patikalı yoldan geçerek,
Önceni -sonrana serpiştirerek
Bulmalısın seni...
Herhangi birinin ardından bakar gibi,yani beni;
Belki ısrarcı olursan,kalırsan,yani bizi...

"Sen hiç üstü başı renklerden ibaret olan bir yolcu,bir de yolculuk tanıdın mı?"

(Meral Meri)

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
O hiçbir şey demek istemedi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O hiçbir şey demek istemedi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Hiçbir Şey Demek İstemedi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL