Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Meral Meri
Meral Meri

Gerçek Bir Şey

Yorum

Gerçek Bir Şey

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

512

Okunma

Gerçek Bir Şey

Gerçek Bir Şey

Savaşların içinde bulamazsın beni.
Beni aptal yarışların, ve bitmek bilmeyen o hırs çarklarının içinde bulamazsın.
Beni yeryüzünün güzelliklerinde ara.
Bana gel, ve beni selamla.
Bana akçaağaç şurubu topla.
Bana orman mantarları topla.
Bana kır çiçekleri topla.
Beni gökyüzünün güzelliklerinde ara.
Bana gel, ve beni selamla.
Evet yalnızlığın içindeyim.
Evet gecenin karanlığında bir mumum.
Evet şimşeklere, fırtınalara, yangınlara alışkınım.
Ama mutluluk diye bir hazineye de gebe olduğumu sakın unutma.
Bana gel, ve beni sevginle mühürle.
Bana sarıl, ellerimi tut, sakın geriye bakma.

Meral Meri /Söğüt Ağacının Gölgesinde / Gerçek Bir Şey

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gerçek bir şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçek bir şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gerçek Bir Şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL