Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Halil Karaca
Halil Karaca

Bulut

Yorum

Bulut

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

885

Okunma

Bulut

Kuruntular beynimde dolanıp durur
Ben nefes aldıkça, ufuktan yol alır umut
Geleceğimi düşünmek mi ? Kolaysa geçmişini unut
Nefsime ulaşabilirsem, öldürücem duygularımı bulup

Gülüşüme somurtan yaşantılar karanlık bir bulut
Sıcak kalbimi ayaz soğuğu gibi karartıp durur
Aydınlığa kavuşucam buz kesmiş bedenimi güneşe sunup
Belki başlangıcım olacak sonum, bu beynimde büyük bir sorun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bulut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
6.3.2016 01:04:09
Gülüşüme somurtan yaşantılar karanlık bir bulut
Sıcak kalbimi ayaz soğuğu gibi karartıp durur
Aydınlığa kavuşucam buz kesmiş bedenimi güneşe sunup
Belki başlangıcım olacak sonum, bu beynimde büyük bir sorun

Dizeler özenli ve güzeldi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL