Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Sen Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sen" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sen ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sen" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sen ile ilgili " 96571 " şiir aşağıdadır.
Uykusuz bir gece de
Otuz yıl geçti eskimedin gönlümde
Ne güzel günlerdi
O yıllar seninle
Dört mevsim ilkbahar yazdı

...
Devamını oku »
Seninle her şeye varken,
Gökyüzü geniş yıldızlar parlak.
Ama sen yoktun o an.
Sen yoktun sen yoktun,

...
Devamını oku »
Belki birazda acımasız olcak zamanla.
Ama unutacağım seni...
Aklımdan sileceğim daha sonra da kalbimden
Zor olcak gülüm sensiz nefes bile almak.
Biliyorum.

...
Devamını oku »
Eritti bir bir gönlümün buzundan,
Güneş doğdu içime huzurundan,
Allah derken, gelir seninle bahar.

Yağmur iner pencere pervazına,

...
Devamını oku »
Oysa şimdi... Şimdi her kıvrımında, seninle geçirdiğim günlerin hatırasını taşıyorsun. Yonttuğun her çakıl taşı, sana ulaşmak için aştığım bir engel; her derinleşen yatağın, sana duyduğum sevginin dibi. Bazen hırçınlaşıyorsun, tıpkı aşkın beklenmedik fırtınaları gibi; köpürerek, taşarak, ama sonunda yine de bana geri dönerek akıyorsun.
Kıyına eğildiğimde, suyunun içinde kendi yansımamı değil, daima senin yüzünün hayalini görüyorum. Sen, gökyüzünün mavisini kıskandıran bir berraklıkla, ruhumdaki tüm ışığı topluyorsun. Ve ben, o ışıkta yıkanmış, yeniden doğmuş gibi hissediyorum.

Senin o bitmek bilmeyen yolculuğun, benim sana duyduğum sonsuz bağlılığa benziyor. Her an ileriye, daima bir kavuşmaya doğru akıyorsun. Oysa ben, senin denize olan hasretini değil, senin akışındaki o tatlı telaşı seviyorum. Çünkü biliyorum ki, durduğun an, bu hayat duracak. Sen aktıkça, benim sana olan sevgim de, zamanın ötesine geçerek, seninle sonsuzluğa doğru akmaya devam edecek.

...
Devamını oku »

Sen narsistsin…
Söze böyle başlıyorum çünkü kelimeler senden çekinmez,
Ama insanlar çekinir,

...
Devamını oku »
Yokluğun kadehinde saklıydı ömrüm,
Ağlardın, içtiğim hicranları bilsen Nihal’im.
Senden uzak geçen, solan bir ömürdü,
Ağlardın, aştığım dağları bilsen Nihal’im.

...
Devamını oku »
Bölüm I: Ruhun Aynası

Ruhumda açtığın ilk pencere, Nihal’im,
Gözlerinle dokundun kırık geceme.

...
Devamını oku »
Ateş bende harlı su sende kaldı
Böyle yaşanmıyor söndür be gönül
Ateş bende harlı su sende kaldı

Bakışların taş kalbimi eritti

...
Devamını oku »
İnsanlar bu kadar ruhsuz olmazdı
Doktora tezidir sebepler bence
Toplumda bu kadar öküz olmazdı … Şinel

Koştururken kullar rızkın peşinde

...
Devamını oku »

İlk 398 399 400 401 402 403 404 405 406 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL