İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar.-- newton
Vecdi Murat SOYDAN
Vecdi Murat SOYDAN
@ya-anmam-ca-klar-nc-airi
12 saat
İleti
"Saatle maatle işim olmaz da sana baktıkça zaman nasıl da hızlı geçiyor. Nerene bakacağımı şaşırıyorum. Öyle hızlı geçiyorsun ki aklımdan, dilim bir karış dışarda, peşinden it gibi koşturuyorum da yetişemiyorum gölgene. Bir de düşlerimde oluyor aynısı. Saçlarını, gözlerini, tebessümünü hatta dişlerini saniyenin onda biri kadar ki zaman içinde hafızama nasıl da kazıyorum. Terbiyeli çocuğum bak, göğüslerini, kalçanı, oranı buranı demedim. Dokunayım diyorum, kuş olup uçuyorsun. İyi de yazık değil mi bana? Bu kadar da kahpelik yapılmaz ki. Dur bir artık olduğun yerde, acayip geriliyorum. Kafamın içine de parmaklarım girmez ki tutmaya kalksam seni. O zaman ayarım bozuluyor, şalterlerim atıyor. Memlekette ne kadar saat varsa hepsini kırmak, akan zamanı durdurmak, seni de öylece dondurmak, dudağına bir öpücük kondurup canlandırmak istiyorum. Çok şey mi istiyorum manyak!"
Vecdi Murat SOYDAN
daha fazla
Henüz yorum yapılmadı.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL