Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
1. Bölüm

78 Okuyucu
0 Beğeni
0 Yorum
Her ekmek alınteri ile lezzet kazanır

Alınteri dökülmeden kazanılan ekmeğin bereketi olmaz

Ekmeğinin bereketli olmasını istersen alınterini eksik etmeyecek ekmeğin lezzetli olsun istersen ürettiğin ekmeğin kalitesine özen gösterceksin


Aşığa sevdiğinden gelen güzel bir söz o aşığın gönlüne yerleşen en güzel hediyedir

Dünyada yapılanların neticesi Ahirette ne kazandırdığıyla ölçülür

Dünyada yapılanlar ahirette değer kazanır

Her insanın bir hazinesi vardır ve hazineye ancak zahmet çekenler ulaşır

İnsan zahmet çekmeden yediği lokmanın
lezzetini alamaz

Zahmetsiz yenilen yemeğin lezzeti damakta kalmaz
Yorum Yapın
Yorum yapabilmeniz için üye olmalısınız.
Yorumlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL