Denk olmayan birleşmelerin en kötüsü gönüllerinkidir. chamort

Haya Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Haya" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Haya ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Haya" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Haya ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
İçimdeki,
Sensizlik karanlıklarıma,ışık olsun diye !


Sensizliklerde gizlenen,

...
Devamını oku »


Senden önce ben yoktum
Yüreğim körelmiş                  

...
Devamını oku »
Sevenlere de içine katar,
Birlik, beraberlik içinde toplar,
Onu sabırla sûkutunda harmanlar,
Bal arısı diline tatlı bir öz koyar,
Dudağından adı "söz" olan kelebek uçar,

...
Devamını oku »
Hayat sana gülümsemese bile !..
Yaşam& Öğrenci Koçu
Gülser ATEŞ 🌺

...
Devamını oku »
Bak yine ben, sözümde duruyorum
Hep kendimi, yanında buluyorum
Her bir rüyayı, hayra yoruyorum
Her gece rüyamda, yine sen varsın


...
Devamını oku »
Rahman ve Rahim Allah'ın Adıyla
“Nimetlerle-donatılmış cennetler içinde; Birçoğu geçmişlerden, Birazı da sonrakilerden.” (Vakıa Suresi 13-14-15)
Gelenekçiler; Kur’an’da hiçbir delil olmamasına karşın, Nebimiz Muhammed'in en büyük nebi ve onun ümmetinin de en seçkin ümmet olduğuna inanır ve bu yanlış düşüncelerini de hadislerle savunurlar. Bu yüzden de cennete en çok Ümmet-i Muhammed’in fertlerini koyarlar. Hâlbuki Kur’an bu anlayışı reddetmektedir. Nebimiz Muhammed'ten önce yaşayan nesillerden daha çok mümin cennete girecektir. Mezhep ve hadis hükümlerini, Kur’an hükümlerine tercih eden Müslüman olur mu ve Müslüman olmayanın cennette yeri olur mu? 1350 yıldır şirk dinini İslam diyerek anlatıyorlar. Bunun bedelini ahirette ödeyecekler.

...
Devamını oku »
Kutup yıldızına benzer gözlerin
Bana kainatta bir ülke açan
Rotamı belirler senin gözlerin...

Bazen yumşacıksın bazen tatlı sert

...
Devamını oku »
Yine mutsuz
Kaldığım oda renksiz, gri
Bunun için mi
Renksiz hayatım


...
Devamını oku »
Almış eline boncuk tane tane diziyor
Gülden güzel gönlünde nice güller bitirmiş
Kevser nehrine girip dalıp dalıp yüzüyor
Yaradan'ım lütfunu bize böyle yetirmiş

...
Devamını oku »

İlk 459 460 461 462 463
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL