Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill

Gözler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gözler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gözler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gözler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gözler ile ilgili " 13908 " şiir aşağıdadır.
Kaçamak sığınaklarım sendeki
Bir çift göz..

Gülen ama nerde olduğunu hiçbir zaman hissedemediğim


...
Devamını oku »
Yeniden doğarım mâhi yüzlerde
Umut ateşini durmadan yakıp
Kendime bakarım âhu gözlerde

Günün ışığını ruhuma sarıp

...
Devamını oku »
Kokusu, dokusu, soluğu
Bir başka geldi sonbahar
Daha başında ayrılık var
Sonunda hüzün, acı
Eylül’ ü düşürdüm ya gözlerine

...
Devamını oku »
Gözler doğruyu der ya
Ben doğruluğu gözlerinde tanıdım
Gözler ışık saçar ya ben sende gördüm ışığı
Gözlerin öğretti bana her şeyi


...
Devamını oku »
Kaç sırrı barındırır o büyülü gözlerin
Baktıkça öldürür topraga gömer
Yeniden ayaga kaldırır o can veren gözlerin



...
Devamını oku »
Gizemli gönül dünyamızın
kapısıdır onlar.
Kalpten kalbe köprü kurarlar.
Sevinci,aşkı tasayı
Gözlerimiz yaşatırlar.

...
Devamını oku »
Ama sen gelmedin
Kaldım bir başıma
Kim bilir neredesin
Neler yapmaktasın kim bilir?
Rabbim’ den başka…

...
Devamını oku »
Son bahar gelmeden
Takvime eylül düşmeden
Eylül düştü gözlerine
O badem gözlerine
Söz vermiştik ya birbirimize

...
Devamını oku »

İlk 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL