"okuyucuları ikiye ayırırım: hatırlamak için okuyanlar, unutmak için okuyanlar" wıllıam phılıps

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
İçimi yakıyor................
Yüreğimin uzağında attığın her adım,
Kalbimde yankılanan feryadımdır.!...........
Sinemi kasıp kavuran sensizliğe inat
Sevdamın kalemiyle sana diziyorum

...
Devamını oku »
Sen gittin, yaz yağmurlarıyla,
Gözlerinin hüznü kaldı bu şehirde,
Özlemlerle ıslattığın aşkımla,
Dudaklarının kızılı kaldı tanyerinde,

...
Devamını oku »
Kapının önüne çekildi terlik.
Çay koyduğum bardak bile bir ara,
Çatladı kahrından döküldü demlik!

Odalar ruhunu yitirdi hepten,

...
Devamını oku »
Duygular yasaklarda,

Gözler sadece görmek için

Gözyaşı tende saklı.

...
Devamını oku »
sensizliğe katlanamıyorum.
asi oluyor yüreğim.
yokluğuna mermi sıkıyorum,özlemine başkaldırı.
gitme bir daha diyorum
kelepçe tak elerime

...
Devamını oku »
Ben çok köTü oluyorum aklıma gelince
Yürüdüğümüz ufku aydınlığa bakan
Amansız uzun, ölesiye dar yollardan
Geçtikçe, hani o gülerek el ele
Gözlerimizle birbirimizi öperek

...
Devamını oku »
ayışığı geceye kırgın
çığ düşmüş kaldırımlara
sis kaplamış her yeri…
ıssız bir hüzün var sanki
ayak izlerinde..

...
Devamını oku »

İlk 172 173 174 175 176
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL