Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

Gem Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gem" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gem ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gem" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gem ile ilgili " 1461 " şiir aşağıdadır.
aynanın sırrına gizlendi oyuncak yüzler
/avuç içi kadar zaman diliminde
lehimlendi dil/aşk’ın emrine
büyü bozuldu sonra
simsiyah kan aktı dünya mazgallarından

...
Devamını oku »
Silindi kimsesiz kalmış hayallerimin peşinde umutlarım,
Kimseler yoktu,kimseler duymaz oldu,kör,sağır ve duygudan yoksun,
Üç maymunun eserleri sergilenir oldu hayat sahnelerinde...
Vaz geçilmezlerim oldu,vaz geçilmezlerimde demir attı gemilerim şimdi de
Gözlerinin bebeğinde yok olup erimelerim,

...
Devamını oku »
gönül kırıklıgım gibi.

Sesli harflere bile kırgınım,

sessiz sessiz yazıyorum hep..

...
Devamını oku »
gâh adem gâh havvada saklıyız..
bazen olanca hür bazen o kadar yasaklıyız,
kimi zaman tanıdık çoğu zaman yabancıyız

doluşun doluşun kalabalıklar artık farketmez

...
Devamını oku »
Benimse rengim camgöbeği
Kırılıp beyaza dönmenin kıyısındayım
Bir balıkçının sayılmayan oltasındayım



...
Devamını oku »
şehrin tenha köşelerinde sancılarıma ağıt yakar
yorgun ve sitemkâr bakışlı sokak lambaları
kaldırımlar yangın gölü
kaldırımlar ölü

...
Devamını oku »


Doğurgan yalnızlıklarını bırak kapı ardına.
Sen tek başına gir içeri.

...
Devamını oku »
hep bu mesafede kalsaydı...

Ne mutlu olurduk ikimizde,
ama çok derinlere daldık seninle..


...
Devamını oku »



Gözün hasreti sana sevdası

...
Devamını oku »

İlk 96 97 98 99 100 101 102 103 104 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL