Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller

Fi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fi ile ilgili " 5413 " şiir aşağıdadır.

"Ey Aşk!
.....ilhamdan avuçlarım terliyor İlahi!
nedir bu ezvâk-ı derûnî

...
Devamını oku »
mi?'Beni yakaladın,'diye cevap verdi keder,'işimi mahvettin.Bir lutuf olduğunu bilirsen,sana hüznü nasıl satacağım?!_____________Mevlana c.rumi





...
Devamını oku »
Uğruna savaşılan kadınlar,şarkılarla söylenen kadınlar,taç-mahal yapılan kadınlar.Sokaklara atılan kadınlar,dövülen kadınlar,sövülen kadınlar,satılan kadınlar,aldatılan kadınlar,köyde tezek toplayan kadınlar,sosyetede renkli şöhretli kadınlar ve aralarındaki devingen kadınlar.
Kadınlar evet kadınlar;analarımız,bacılarımız,eşlerimiz,arkadaşlarımız ve sevgililerimiz.Doğalarında nazlı,gizemli ve sabırlı kadınlar.Psikolojik kadınlar,antropolojik kadınlar ve anatomik kadınlar.
Kadınları anlayan var mı? Filozoflar mı? Yok yada bilimadamları mı? Yok ya!!! Kendi doğalarını,kendi yapılarıyla sadece anlayan kadınlar.
Çocuk doğuran kadınlar,süt veren kadınlar,temizleyen kadınlar,sevilen kadınlar,aşık olunan kadınlar,saçı uzun kadınlar,adet olan kadınlar.
Ayaklarında cennet olan kadınlar,inançlı kadınlar,nurlu kadınlar,asil kadınlar,huri kadınlar;meryemler,haticeler,eminler,fatmalar peygamber olamadılar ama peygamberler doğurdular.

...
Devamını oku »
Hep iyiler yaşasın
Hep mutlu sonlar olsun hayatlarda.
Hayat hiç izlemediğimiz bir film
Oyuncular ne Filiz Akın
Ne de Tarık Akan

...
Devamını oku »
Bir tutam saçını, bergüzâr edem.
Sevdâ çöllerinde, aşkını güdem.
Meccanen çobanın oldum, bilesin.!

Gönlümü sunmuştum, hani nic'ettin.?

...
Devamını oku »
Gençliğim elden giderken
Senin uğruna tükettim ömrümü
Her zaman senin için
Ahladı bu gözler
Çaresizim bir tanem

...
Devamını oku »
diyorsun
oysa ben anlamıyorum
sevgiyi
görmedikçe düşüncelerinde
bunu sana söyledim

...
Devamını oku »
Kader mangasıyla

Kadının yüzünde bir çocukluk yarası
Yaranın girdabında dehşetin halkası
Halkanın içinde bir toplum yazgısı

...
Devamını oku »
Gerçek aşklar kaçak oldu
Tek tek köşe başları tutuldu…
Zamanın tutsak ettiği esir yürekler
İşkencelere maruz kaldı…
Gözlere verilen en büyük ceza ise;

...
Devamını oku »
gözlerimin nemini anlatacak mecalim kalmadı artık
hep yalnız başıma yürüdüğüm bu sokakta
bazen insan sadece eskiye ait ne varsa
ya unutmak

...
Devamını oku »

İlk 489 490 491 492 493 494 495 496 497 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL