Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold

Fer Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Fer" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Fer ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Fer" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Fer ile ilgili " 2081 " şiir aşağıdadır.
Olacağı varmış oldu işte
Ne sende suç var ne de bende
Kader aradı buldu işte...

Ben seni nerden bilirdim...

...
Devamını oku »
Bazen dizimde hayale dalardı
Onu seyretmekle mutlu olurdum
Tıpkı bir tabloyu seyreder gibi
El ele dolaşırdık gül bahçelerinde

...
Devamını oku »
ÖZLEME, HASRETE, SEVDAYA SABIR OLURMU..
SABIR TASI OLDUM SEVDAM YETMEDIMI..
KADERIM SENSIN BUNU BILESIN..

SENI SEVIYORUM SANA TAPIYORUM HAYKIRIYORUM..

...
Devamını oku »
ZeMahşer Türk Halk Edebiyatına yüz yıllar sonra yeni kazandırılmış bir nazım şeklidir, en az üç ve daha fazlası şiir bir arada kendi kalıplarını muhafaza ederek oluşturulmuştur.şiir, divan ve iki ayrı koşma olarak bir aradadır. Yüzyıllar sonra edebiyatımıza kazandırılan bu muhteşem nazım şekli bulucu ozanın(Şah ZeMahşer Osman ÖZTUNÇ) ismi olan ZeMahşer ile adlandırılmıştır, Bir ilktir.



M.FERHAT KURMAN

...
Devamını oku »
fareli köyün kavalcisi gibi ferihaya bakar

is yapmazlar ,camasir asmazlar,yemek pisirmezler evde kalacak bu kizlar


...
Devamını oku »
Gözlerin çifte ok mu yoksa bir içim miydi
Yağlı kementmiş gibi nefesimi durdurdu
Boynuma sardığın şey kolun mu sicim miydi



...
Devamını oku »


gözlerine nev şiirler yazılan -şuarâ-yı aşk-
-leyl-i bî ferdâ- kırık dizgelerin hitam vakti

...
Devamını oku »
aç kollarını artık
kanatların varsa ise
kanatlarını...
beni idam mahkumu bir adam say


...
Devamını oku »
Yakıp yıkan her şey, birer silahtır.
Gale alınmazsa, yalvar yakarı,
İşkence, zülümdür, büyük günahtır.

Dikte ettirilirse, okunan hutbe,

...
Devamını oku »
Bir çığlık sesi çınlar kulağımda.
Dünyanın feryadını duyar gibiyim.
Bu günlerde isyan ediyor bize.
Yeter artık diyor

...
Devamını oku »

İlk 137 138 139 140 141 142 143 144 145 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL