Bir başkasına hizmet fırsatını elinden kaçıranlar yaşamın sunacağı en doyurucu deneyimlerden birini kaçırmış olurlar. (pali metinleri)

EV Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "EV" terimini içeren şiirler listelenmektedir. EV ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "EV" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. EV ile ilgili " 4810 " şiir aşağıdadır.
Bulamadilar su ,hastaligima bir sifanee.
Beynimdeki timör yedi beni bitirdi, off off.
Evlatlarim öksüz, kaldi evde, tek basina.

Azrail bas ucumda, son nefesimi gözler.

...
Devamını oku »
mezar taşları
ve kemikler midir

ya vatan
toprağın altı mı üstü mü

...
Devamını oku »
Ca banga aşîtîyê bilind be ser asîmana.
Şikefta tarî û zinarên navû denq.
Qûncika dilexwede me veşarti
Me kolandîye ser evînaxwe
Kenê serokê hemû gelan..

...
Devamını oku »
GÜL YÜZLÜ CANANIN YAKIŞI BENİM DEVRİMİM

Yere düşen bir ekmeği,
Veya Arapca bir yazıyı,
Allaha saygı ve sevgimizden

...
Devamını oku »
Öfkem sana değildi aslında
Hala açken aşkına
Hicrana kızıyorum hicrana
Diyorum ki

...
Devamını oku »
gitmek neyineydi senin...



evvelcenin de öncesiydi

...
Devamını oku »
Boğazıma kadar doldum evvela
Mevlana misali semahına dön
Birtek o noktada kaldım evvela

Güneş çarptı kum kavurdu bedeni

...
Devamını oku »
Isıtıyordu fakat yakmıyordu içimi

Bir kış güneşi edasıyla bakıyordun gözlerime


...
Devamını oku »
Dünya'nın harikası Pamukkale'si
Cennetten bir köşe sanki orası
Hüseyin hulusî efendi hazretlerin şehri Denizli

Denizli’de dört mevsim yaşanır bir arada

...
Devamını oku »

İlk 274 275 276 277 278 279 280 281 282 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL