ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Skrillex Garajistanbul'da

FG 93.7 gururla sunar... Skrillex, 30 Ocak 2015 gecesi ilk kez Türkiye'de!

7.1.2015

Skrillex Garajistanbul'da

Tür : Konser
Etkinlik Tarihi : 30 Ocak 2015
Sanatçı : Skrillex
Yer : garajistanbul
Adres : Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok. No: 11/A GALATASARAY / İstanbul
Başlama : 22:00
Bitiş : 00:00

FG 93.7 gururla sunar... Skrillex, 30 Ocak 2015 gecesi ilk kez Türkiye’de!

Dünyanın en büyük dans müziği ikonu Skrillex, kendisini uzun zamandır bekleyen Türk hayranlarıyla ilk kez FG 93.7 ve Beat The Night farkıyla buluşuyor.

Skrillex, Türkiye’deki ilk şovunda gerçek hayranlarına yakın olmak isteyerek garajistanbul’da sahne alıyor.

Biletler 5 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 11:00’da satışa sunulacak.

Dubstep, Electro, Glitch ve henüz tanımlanamamış türlerin karışımından oluşan müzikal dünyasıyla Skrillex, alışılagelmiş kalıpları ve müzikte kısıtlamaları reddeden yeni jenerasyonun öncüsü ve en büyük ilham kaynağı oldu.

Skrillex, ezber bozmaya Beatport’ta ilk kez dubstep tarzında bir parçanın 1 numaraya çıkmasını sağlayarak başladı. Scary Monsters and Nice Sprites adı aynı albümden farklı parçalar Dubstep, Electro House ve Progresive House listelerinde 1 numaraya çıktı. 9 parçalık albümdeki 8 parça farklı tarzlarda ilk 10’a girdi. Yeraltında yarattığı depremin etkisi hala sürerken, Black Eyes Peas, Lady Gaga, ve La Roux gibi pop müzik yıldızlarına yaptığı ve orijinallerinden daha büyük başarılar elde eden listebaşı remix’lerle tüm müzik dünyasının gidişatını değiştiren 1988 doğumlu Sonny John Moore, 2012 yılında 5 dalda aday gösterildiği Grammy Ödüllerinden 3 ödülle ayrılmıştı. Skrillex, 2013 yılında kazandığı 3 ödülle birlikte bugüne kadar toplam 6 Grammy Ödülünü evine götürdü. Ayrıca MTV tarafından "yılın en iyi elektronik dans müziği sanatçısı" seçildi.

Skrillex’in ilk stüdyo albümü Recess, sıradışı Itunes ve Google Play promosyonlarıyla muazzam bir dijital satış başarısı yakalarken, fiziksel CD satışlarındaysa ilk hafta Billboard 200 listesine 4. sıradan girdi. Recess albümü, Türkiye’de FG 93.7 desteğiyle satışa sunulmuştu.


Kaynak:
http://www.haberturk.com/kategori/etkinlik/1609


Yorumlar
"Skrillex Garajistanbul'da" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Skrillex Garajistanbul'da ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.