ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Neşe-i Muhabbet Korosu, Engelliler İçin Konser Verecek

Antalya'nın Alanya ilçesinde Neşe-i Muhabbet Korosu tarafından engelli çocukların kaldığı Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği binasını iyileştirmek amacıyla konser düzenleyecek.

9.12.2014

Neşe-i Muhabbet Korosu, Engelliler İçin Konser Verecek

Antalya’nın Alanya ilçesinde Neşe-i Muhabbet Korosu tarafından engelli çocukların kaldığı Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneği binasını iyileştirmek amacıyla konser düzenleyecek.

Neşe-i Muhabbet Korosu kurucusu ve Engelsiz Yaşamevi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ayaz, 30 Ekim’de düzenlenen ve halkın yoğun katılım gösterdiği konserin ikincisinin 12 Aralık’ta Alanya Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini bildirdi. Konserin gelirinin engelli öğrencilerin kaldığı Engelsiz Yaşamevi binasının iyileştirme çalışmalarında kullanılacağını bildiren Ayaz, "Derneğimiz yaklaşık 6 ay önce kuruldu. Derneğimizde hiç bir ücret talep etmeksizin zihinsel engelli gençlerimize hizmet veriyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve yaşam alanlarının iyileştirmesi için elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzenlenecek yardım konserine katılan Alanya’nın değerli ses sanatçılarına ve korolarına teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak:
http://www.samsunahaber.com/nese-i-muhabbet-korosu-engelliler-icin-konser-verecek-262479h.htm


Yorumlar
"Neşe-i Muhabbet Korosu, Engelliler İçin Konser Verecek" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Neşe-i Muhabbet Korosu, Engelliler İçin Konser Verecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.