ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Manavgat'ta servis sürücülerine seminer

Manavgat ilçesinde düzenlenen seminerde okul servisi sürücülerine dikkat etmeleri gereken konular anlatıldıŞule Muzaffer Büyük Mesleki...

25.11.2014

Manavgat'ta servis sürücülerine seminer

Manavgat ilçesinde düzenlenen seminerde okul servisi sürücülerine dikkat etmeleri gereken konular anlatıldı
Şule Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde konuşan Manavgat Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Kaya, okul servislerinde fiziki kontrol yaptıkları gibi, okulda öğrencilerle de görüşerek, sürücüyle ilgili bilgi aldığını kaydetti.
Araçlarda yaptıkları kontrollerde özellikle yangın tüpü, sağlık çantası ve emniyet kemerlerini kontrol ettiklerini anlatan Kaya, şöyle konuştu:
"Araçlarımızda sağlık çantası var ama yetersiz. Sağlık çantalarında birer tane malzeme bulunuyor. Bu malzemeler en az 8, 10 tane olmalı. Allah göstermesin bir kaza olması durumunda bunlar yetmez. Diğer taraftan her aracımızda en az iki tane yangın tüpü olmalı. Biri şoför koltuğunun altında diğeri bagajda. Her öğrenci için mutlaka bütün koltuklarda emniyet kemeri bulunmalı. Ayrıca araçlarda rehberlik görevlisi olması şart."
Manavgat Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İlter Karabıyık da son 10 yılda trafik kazalarında 42 bin 721 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Öğrenci servis şoförlerini kurallara uymaları konusunda uyaran Karabıyık, "Servis şoförleri olarak sizler normal sürücülerden daha fazla dikkatli olmalısınız. Çünkü öğrencileri taşıyorsunuz" dedi.
Manavgat Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Yardımcısı Murat Yüce de servis şoförlerinin nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi verdi.


Kaynak:
http://www.radikal.com.tr/antalya_haber/manavgatta_servis_suruculerine_seminer-1234665


Yorumlar
"Manavgat'ta servis sürücülerine seminer" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Manavgat'ta servis sürücülerine seminer ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.