ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Kayseri'de 14. Ulusal Turizm Kongresi heyecanı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 5-08 Aralık 2013 tarihinde Erciyes Üniversitesi'nde yapılacak olan "14. Ulusal Turizm Kongresi" hazırlıkları için Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile bir görüşme yaptı.

12.11.2013

Kayseri'de 14. Ulusal Turizm Kongresi heyecanı

Valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda dört gün sürecek olan "14. Ulusal Turizm Kongresi’nin ön hazırlıkları görüşüldü. Orhan Düzgün, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 174 üniversiteden 300 akademisyen ile turizm ve işletme dalında sektör temsilcilerinin katılacağı ’14. Ulusal

Turizm Kongresi’nin ilimizin tanıtımı ve turizm potansiyelinin değerlendirilmesinin taşıdığı önemi vurguladı. Vali Düzgün, "14. Ulusal Turizm Kongresi" etkinliğinin, sahip olduğumuz 6 bin yıllık geçmişten günümüze kadar gelen Hitit, Roma ve Selçuklu Mirasıyla zengin bir kültüre sahip olan Kayseri’nin Kültepe Kaniş-Karum, Kervansaraylar, Kümbetler, Mimar Sinan ve el sanatları gibi zengin kültür mirasımız,
Erciyes dağı, Kapuzbaşı Şelaleleri, Sultan Sazlığı, Soğanlı, Aladağlar, Yedi Göller gibi turizm değerlerimiz açısından ayrı bir önem taşımaktadır." dedi.


Kaynak: CİHAN

Yorumlar
"Kayseri'de 14. Ulusal Turizm Kongresi heyecanı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Kayseri'de 14. Ulusal Turizm Kongresi heyecanı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.