ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

34 bin dolara Van Gogh replikası

Ressam Van Gogh’un tablosuna sahip olmak herkese nasip olmuyor

27.8.2013

34 bin dolara Van Gogh replikası

HTGAZETE - DIŞ HABERLER

Hollandalı ressam Van Gogh’un tablosuna sahip olmak ancak koleksiyonerlere ve dünyanın ünlü müzelerine nasip oluyor.

Çoğu kişi eserlerinin değeri milyon dolarlarla ölçülen Van Gogh’ın replikalarıyla yetinmek zorunda kalıyor. Ancak, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi’nin yönetimi orijinali olmasa da replikasına sahip olmak isteyenler için yeni bir projeye imza attı.

Müzenin müdürü Axel Rüger, Van Gogh’un dünyaca ünlü yapıtlarının 3 boyutlu replikalarını geliştirdiklerini, bunu yaparken çok ileri bir kopyalama tekniği kullandıklarını açıkladı. Van Gogh’un buğday tarlası serisinin de yer aldığı 3 boyutlu replikaların fiyatı normal replikalardan bir hayli pahalı: Tanesi 34 bin dolar (85 bin 500 TL).

kaynak:haberturk.com

Yorumlar
"34 bin dolara Van Gogh replikası" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

34 bin dolara Van Gogh replikası ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.