ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

"Bin Köye Yüz Bin Kitap"

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve özel bir bankanın işbirliğiyle 2009 yılında başlatılan "Tarım Bilgi Seti Projesi" kapsamında 1000 Köye 100 Bin Kitap gönderilecek.

12.10.2011



BATMAN - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve özel bir bankanın işbirliğiyle 2009 yılında başlatılan "Tarım Bilgi Seti Projesi" büyüyerek devam ediyor.

2009 yılında "Bin Köye Yüz Bin Kitap" sloganıyla uygulanan proje, 2010 yılında 1500 Köye 150 Bin Kitap, 2011 yılında ise daha önce kitap gönderilmeyen 1000 Köye 100 Bin Kitap gönderilerek genişletildi. Yeni yapılacak dağıtımlarla Tarım Bilgi Seti Projesi kapsamında üç yıl içinde 3 bin 500 köyde 350 bin kitabın dağıtımı gerçekleştirilmiş olacak.

Kampanya döneminin önemli kitap dağıtımlarından biri de, yarın Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde düzenlenecek törenle yapılacak.

Yorumlar
""Bin Köye Yüz Bin Kitap"" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

"Bin Köye Yüz Bin Kitap" ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.